Προ εκλογικό alleycat / θεσσαλονίκη

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας οι πολιτικοί της Ελλάδος όλων των κομμάτων, ενεργά και μη πολιτευόμενα μέλη συσπειρωμένοι για το καλό της χώρας, καλούν σε Προεκλογικό Alley cat όλους τους ενδιαφερομένους ανά το Πανελλήνιο.
Η πλατιά συμμετοχή των λαϊκών μαζών στο προεκλογικό alley cat μας επιβάλει να αναλύσουμε πολύ προσεχτικά και συνειδητά τις νέες τάσεις και κατευθύνσεις απέναντι στις προσκλήσεις των καιρών. Κατά τον τρόπο αυτό ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης μας δίνει σε μεγάλο βαθμό την ευκαιρία να εκτιμήσουμε τις βάσεις μια προοδευτικής μετεξέλιξης.
Δεν πρέπει να μας διαφύγει ότι η αδιάκοπη προσήλωση μας στη πρακτική της τεκμηρίωσης και ενημέρωσης , συμβάλει με τρόπο αποφασιστικό στο να σηματοδοτήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επιτάχυνση του έργου μας.
Από την άλλη πλευρά η ανάπτυξη της ποικιλόμορφης δραστηριότητας μας αποτελεί μια σημαντική βάση για τους άξονες μιας μελλοντικής πορείας .Η καθημερινή πρακτική μας έχει αποδείξει ότι η πραγμάτωση των στόχων που έχουμε θέσει μας υποχρεώνει να προσδιορίσουμε και να καθορίσουμε ένα γενικότερο σύστημα πλατιάς συμμετοχής

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ !

Καλούμε στον 2ο Αστικό Ποδηλατικό αγώνα της Θεσσαλονίκης όλους όσους έχουν την τρέλα και την καλή διάθεση να κάνουν ποδήλατο στο τυπικό άτυπο αγώνα μας,

  • Μαζευόμαστε στο Πάρκο Ροτόντας 28 Απριλίου 17:00 το απόγευμα, για να δώσουμε βροντερή συμμετοχή, να ψηφίσουμε τον εαυτό μας και να βγούμε δεύτεροι.
  • Τρέχουμε (δεν τρέχουμε ) για την συμμετοχή και όχι για τα έπαθλα αν και θα υπάρχουν και αυτά….????
  • Όλες οι Πληροφορίες θα δοθούν μετά το Registration.
  •  Η εγγραφή είναι 2 ευρώ .
  • Δηλώνουμε πως την ευθύνη για τη συμμετοχή την έχει ο αναβάτης και δεν προτρέπεται να παραβεί τον Κ.Ο.Κ.
  • Η χρήση κράνους είναι επιθυμητή.

Η βαρύτητα της ψήφου κοστίζει χρόνια και βάλε! Θα υπάρχει προεκλογικό Πάρτι μπορεί και όχι, προεκλογική προβολή ίσως και ναι και προεκλογική κουζίνα αλλά μην το σκέφτεσαι!»

Δηλώστε συμμετοχή να μαζευόμαστε! (podilatatrikala@gmail.com)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: